Бухгалтер24
Информационный бухгалтерский портал

Меню
Реклама
Счетчик
>Главная » 2013 » Май » 03

Як стати аудитором?

Для початку нагадаємо, що аудиторська діяльність регулюється ст. 362 Господарського кодексу, Законом про аудит та іншими нормативно-правовими актами. Не кожна фізособа може стати аудитором. Для того, щоб здобути це почесне звання треба виконати цілий ряд умов, а саме:
 1. Мати вищу економічну або юридичну освіту, документ про здобуття якої визнається в Україні, тобто якщо ви одержали освіту десь за кордоном, не факт, що ви станете аудитором в Україні.
 2. Окрім освіти треба мати ще необхідні знання з аудиту, обліку, фінансів, економіки, господарського права.
 3. Треба також мати досвід роботи не менше трьох років підряд на посадах: ревізора, бухгалтера, юриста, фінансиста, економіста або помічника аудитора.

Якщо всі ці умови виконуються можна іти здавати іспит за програмою, яка затверджується Аудиторською палатою України.  Після успішного складання іспиту видається сертифікат, який підтверджує право займатися аудиторською діяльністю. ... Читать дальше »

03.05.2013
  • 0
  • 1292

Управление финансами для крутых мужиков

Управление финансами

Не говори «не могу».
Стисни потные ладошки и наделай
свою кучку.

Воспитатель из детского сада

Любое управление финансами затевается с одной простой целью — напомнить себе о будущем. Нет других причин, кроме привлекательного будущего. Нет никакого настоящего, когда кредит манит своей сиюминутной сексуальностью. Настоящие, крутые мужики смотрят в будущее.

Я тут на досуге написал несколько прописных истин по управлению финансами на салфетке, которая лежала под чудесным ванильным молочным коктейлем. Прописных — для меня, но возможно полезных для вас. К тому же я люблю упорядочивать мысли — это как бы залог душевного здоровья, поэтому это и для меня полезно.

... Читать дальше »

03.05.2013
  • 0
  • 714










Сайт для бухгалтеров и начинающих предпринимателей © 2024
Яндекс.Метрика