Бухгалтер24
Информационный бухгалтерский портал

Меню
Реклама
Счетчик
Главная » 2014 » Август » 13 » Увага! Змінено реквізити рахунків для перерахування коштів за одержання інформації з державних реєстрів
09:33
Увага! Змінено реквізити рахунків для перерахування коштів за одержання інформації з державних реєстрів

З 01 серпня 2014 року кошти, які є платою за одержання відомостей (витяг, виписка, довідка, публікація повідомлень тощо) з державних реєстрів, держателем яких є Міністерство юстиції України та Державна реєстраційна служба України, зараховуються до загального фонду Державного бюджету України, відповідно до Закону України від 31 липня 2014 року № 1622-VII «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2014 рік» (далі – Закон).

З метою належного виконання Закону щодо спрямування зазначених коштів до загального фонду Державного бюджету України органами Державної казначейської служби України по всій території України відкриті рахунки за кодом класифікації доходів бюджету 24060300 «Інші надходження».

Звертаємо увагу! За інформацією щодо реквізитів рахунків звертатися до державних реєстраторів реєстраційних служб територіальних управлінь Міністерства юстиції України. Зазначені реквізити рахунків найближчим часом будуть розміщені на офіційному сайті Державної реєстраційної служби України.

Категория: Новости законодательства | Просмотров: 821 | Добавил: Pantevg | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:










Сайт для бухгалтеров и начинающих предпринимателей © 2024
Яндекс.Метрика