Бухгалтер24
Информационный бухгалтерский портал

Меню
Реклама
Счетчик
Главная » 2014 » Февраль » 26 » Податкова перейде в підпорядкування Мінфіну, митниця існуватиме у вигляді окремого відомства
12:27
Податкова перейде в підпорядкування Мінфіну, митниця існуватиме у вигляді окремого відомства

Народний депутат "Батьківщини" Олександра Кужель заявила, що нова парламентська більшість має намір розформувати Міністерство доходів і зборів. Дане питання обговорювали на засіданні фракції. Про це Кужель написала на своїй сторінці в Facebook.

Крім цього, функції з адміністрування єдиного соціального внеску знову повернуться в Пенсійний фонд, повідомила Кужель.

"Податкова служба буде підпорядкована Міністерству фінансів. Митна служба, як передбачається, буде існувати у вигляді окремого відомства. Хто очолить ці відомства – обговорюється. В тому числі і з представниками Майдану", – зазначила депутат.

Кужель також зазанчила, що Арсеній Яценюк і Юлія Тимошенко зійшлися на думці, що це будуть нові обличчя серед українських управлінців, з вищою освітою, які зможуть провести ефективні реформи. Остаточне рішення буде прийнято в четвер.

Нагадаємо, Міністерство доходів і зборів було створено у грудні 2012 року шляхом реорганізації Державної митної служби та Державної податкової служби. На це міністерство покладено функцію з адміністрування єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування.

Категория: Новости законодательства | Просмотров: 699 | Добавил: Pantevg | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:










Сайт для бухгалтеров и начинающих предпринимателей © 2024
Яндекс.Метрика