Бухгалтер24
Информационный бухгалтерский портал

Меню
Реклама
Счетчик
Главная » 2013 » Июнь » 5 » О замене сертификата центрального шлюза приема электронной отчетности Министерства доходов и сборов Украины
08:14
О замене сертификата центрального шлюза приема электронной отчетности Министерства доходов и сборов Украины
Відповідно до Указу Президента України від 24 грудня 2012 року № 726/2012 «Про деякі заходи з оптимізації системи центральних органів виконавчої влади» у зв’язку з утворенням Міністерства доходів і зборів України шляхом реорганізації Державної митної служби України та Державної податкової служби України здійснено заміну сертифіката центрального шлюзу приймання електронної звітності Міністерства доходів і зборів України.
   
   Клієнтам АЦСК ІДД, які використовують програмне забезпечення для звітності «ДПС Захист звітності», необхідно оновити програму до версії 1.1.0.8. використовуючи автоматичне оновлення або завантажити новий інсталяційний пакет програми з офіційного інформаційного ресурсу АЦСК ІДД http://www.acskidd.gov.ua/ рубрики «Програмне забезпечення/ Програмне забезпечення для звітності «ДПС Захист звітності».
   
   Також, технологічний сертифікат «Міністерство доходів і зборів України. ОТРИМАНО.cer», який розміщено у рубриці «Сертифікати АЦСК», клієнти АЦСК ІДД можуть самостійно додати до файлового сховища програми.
   
   
   Інформація для користувачів ПЗ «M.E.Doc»
   
   З 01.06.2013 року, у відповідності до Наказу Міністерства юстиції України та Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України №1236/5/453 від 20.08.2012, вступають в дію нові формати надійних засобів електронного цифрового підпису. Тому, починаючи з 01.06.2013 усі органи влади, які приймають звітність в електронному вигляді, переходять на нові формати надійних засобів.
   
   Звертаємо Вашу увагу, що оновлення програмного забезпечення «M.E.Doc», у якому реалізовано нові формати надійних засобів електронного цифрового підпису, буде випущено у версії 10.00.149.
   
   Прохання вчасно встановити оновлення «M.E.Doc» для забезпечення можливості і надалі подавати звітність в електронному вигляді.
   
   
   
   Інформація для користувачів ПЗ "Арт-Звіт"
   
   Повідомляємо Вам що Міністерство доходів і зборів (колишня ДПАУ) змінила свій технічний сертифікат, на який шифруються звіти.
   
   Сертифікат можна завантажити тут. Або на сайті Міндоходов.
   
   Для того щоб звіти приймалися, необхідно:
   
   1. Завантажити сертифікат.
   2. Зберегти його в сховище сертифікатів (за замовчуванням C: \ Certificates)
   3. В програмі Арт-Звіт в налаштуваннях (пункт меню "Сервіс" - "Загальні параметри", закладка "Контролюючі органи") у полі "Сертифікат ДПІ" встановити новий сертифікат.
   
   Серійний номер нового сертифіката: 2D5F76F127CCC8400400000017B00800D3F30800
Категория: Новости законодательства | Просмотров: 1036 | Добавил: Pantevg | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:










Сайт для бухгалтеров и начинающих предпринимателей © 2024
Яндекс.Метрика