Бухгалтер24
Информационный бухгалтерский портал

Меню
Реклама
Счетчик
Главная » 2014 » Июнь » 27 » Який режим роботи органів доходів і зборів щодо приймання податкової звітності в електронному вигляді?
23:37
Який режим роботи органів доходів і зборів щодо приймання податкової звітності в електронному вигляді?

Що ж стосується подання звітності в електронній формі, то відповідно до п.2 розділу ІІІ Інструкції з підготовки і подання податкових документів в електронному вигляді засобами телекомунікаційного зв’язку, затвердженої наказом ДПА України від 10.04.2008 № 233, зареєстрованому в Міністерстві юстиції України 16.04.2008 за № 320/15011 (далі - Інструкція), при відправленні електронних документів платник податків самостійно визначає кінцевий термін їх відправлення (враховуючи час на своєчасну доставку документів до органів доходів і зборів у разі можливого пошкодження телекомунікаційного зв’язку або ненадходження першої квитанції).

Органи доходів і зборів приймають податкову звітність з 9 год. 00 хв. до 18 год. 00 хв. щоденно, крім вихідних, святкових і неробочих днів. У разі надходження податкового документа в електронному вигляді до органів доходів і зборів до 16 години платнику податків протягом двох годин з моменту прийняття (неприйняття) надсилається друга квитанція, в іншому випадку - протягом перших двох годин наступного робочого дня (п. 4 р. ІІІ Інструкції).

При цьому терміни прийняття звітності органом доходів і зборів в електронному вигляді не відрізняються від термінів прийняття звітності у паперовому вигляді, за винятком подання податкової звітності в електронній формі в останній день граничного строку подання. В останній день граничного строку подання податкової звітності в електронній формі органи доходів і зборів приймають податкову звітність до останньої години (до 24-ї години) дня, в якому спливає такий граничний строк.

 

Категория: Консультации | Просмотров: 775 | Добавил: Pantevg | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:










Сайт для бухгалтеров и начинающих предпринимателей © 2024
Яндекс.Метрика