Бухгалтер24
Информационный бухгалтерский портал

Меню
Реклама
Счетчик
Главная » 2015 » Март » 10 » Які реквізити зазначати у полях платіжного доручення на поповнення рахунку в системі електронного адміністрування ПДВ
09:58
Які реквізити зазначати у полях платіжного доручення на поповнення рахунку в системі електронного адміністрування ПДВ

Як завжди наша податкова дала чітке і зрозуміле тільки їй роз'яснення стосовно того як заповнювати платіжні доручення при поповненні ПДВ-рахунка. Хочеться відмітити, що наприймали такого, що самі до сих пір не можуть привести все до ладу і дати зрозуміле роз'яснення. А страждають від цього тисячі бухгалтерів. Ну а тепер по темі.

Рахунки в системі електронного адміністрування ПДВ відкриваються платникам автоматично. Для їх відкриття центральний орган виконавчої влади, що забезпечує реалізацію податкової та митної політики, надсилає банку, в якому відкриваються ці рахунки, реєстр платників, де зазначаються назва платника, код ЄДРПОУ та індивідуальний податковий номер платника.

Платіжне доручення оформляється платником за формою, наведеною в додатку 2 до Інструкції про безготівкові розрахунки в Україні в національній валюті, затвердженій Постановою НБУ № 22 від 21.01.2004 (далі — Інструкція № 22).

Реквізити в полях платіжного доручення на поповнення рахунку в системі електронного адміністрування ПДВ заповняються згідно з вимогами щодо заповнення реквізитів розрахункових документів, що викладені в додатку 8 до Інструкції № 22.

Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс, підкатегорія 101.08

Категория: Консультации | Просмотров: 1260 | Добавил: Pantevg | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:










Сайт для бухгалтеров и начинающих предпринимателей © 2024
Яндекс.Метрика