Бухгалтер24
Информационный бухгалтерский портал

Меню
Реклама
Счетчик
Главная » 2013 » Июль » 5 » Информацию о бухгалтере следует подать в орган Миндоходов в 10-дневный срок
07:59
Информацию о бухгалтере следует подать в орган Миндоходов в 10-дневный срок
ДПІ у Деснянському районі ГУ Міндоходів у м. Києві 
   
   Пунктом 66.4 статті 66 Податкового кодексу України визначено, що платники податків — юридичні особи та їх відокремлені підрозділи зобов’язані подати органу Міндоходів відомості стосовно осіб, відповідальних за ведення бухгалтерського та/або податкового обліку юридичної особи, її відокремлених підрозділів, у 10-денний строк з дня взяття на облік чи виникнення змін у облікових даних платників податків, шляхом подання заяви у порядку, визначеному центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної фінансової політики.
   
   Порядок обліку платників податків в органах Міндоходів України затверджений наказом Міністерства фінансів України від 09.12.2011 №1588.
   
   Так, вказаним Порядком передбачено, що платник податків, який не перебував на обліку, подає до органу Міндоходів заяву за ф. №1-ОПП, в якій серед інших реквізитів вказує інформацію стосовно осіб, відповідальних за ведення бухгалтерського та/або податкового обліку юридичної особи.
   
   У разі виникнення змін у даних або внесення змін до документів, що подаються для взяття на облік згідно з Порядком, платники податків, які не включаються до Єдиного державного реєстру, зобов’язані протягом 10 календарних днів з дня внесення змін до зазначених документів подати до органу Міндоходів уточнені документи в такому самому порядку, як і при взятті на облік. Додаткова реєстраційна заява за ф. №1-ОПП подається з позначкою «Зміни».
Категория: Консультации | Просмотров: 763 | Добавил: Pantevg | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:










Сайт для бухгалтеров и начинающих предпринимателей © 2024
Яндекс.Метрика