Бухгалтер24
Информационный бухгалтерский портал

Меню
Реклама
Счетчик
>Главная » 2015 » Март » 31

Податкова накладна виписана та зареєстрована , але у ній вказана неправильна адреса покупця. Як виправити ситуацію?

Відповідно до абз. 2 п. 192.1 ПКУ у випадку виправлення помилок, допущених при складанні податкової накладної, у тому числі не пов'язаних із зміною суми компенсації вартості товарів/послуг складається Розрахунок коригування до податкової накладної (додаток 2 затверджений наказом Мінфіна від 22.09.2014р. № 957). На титульному аркуші розрахунку коригування вказується, до якої податкової накладної та за яким договором вносяться зміни. 

Згідно п. 21 Порядку № 957 у разі складання Розрахунку коригування з метою виправлення помилок, допущених при складанні податкової накладної, не пов'язаних із зміною суми компенсації вартості товарів/послуг, в Розрахунку коригування зазначаються виправлені дані.

У цьому разі Розрахунок підлягає реєстрації в Єдиному реєстрі податкових накладних постачальником, в якому всі правильно заповнені реквізити податкової накладної повторюються, а реквізит, в якому допущено помилку — податкова адреса покупця, заповнюється без помилок. У цьому випадку графи з 1 по 13 розрахунку не заповнюються (залишаються пустими).

... Читать дальше »

31.03.2015
  • 0
  • 4163

Змінено технологічні сертифікати АЦСК ІДД ДФС

Сертифікати необхідно додати до файлового сховища програмного забезпечення, що використовується для накладення електронного цифрового підпису

У зв’язку зі зміною найменування АЦСК ІДД ДФС сформовано нові технологічні сертифікати центру та серверів центру, які необхідно додати до файлового сховища програмного забезпечення, що використовується для накладення електронного цифрового підпису на електронні документи.

Завантажити повний перелік актуальних технологічних сертифікатів АЦСК ІДД ДФС можна у розділі «Сертифікати АЦСК» офіційного інформаційного ресурсу.

31.03.2015
  • 0
  • 960










Сайт для бухгалтеров и начинающих предпринимателей © 2024
Яндекс.Метрика