Бухгалтер24
Информационный бухгалтерский портал

Меню
Реклама
Счетчик
>Главная » 2014 » Февраль » 17

Топ-5 порад, або Як уникнути міліцейських маніпуляцій

На тлі останніх подій дедалі частіше працівники міліції почали навідуватися до активістів, журналістів, громадських діячів. Тривожать останні новини про кримінальне впровадження щодо громадської організації «Центр UA», пов’язані із цим численні допити, зокрема журналістки «Репортерів без кордонів» Ірини Чулівської, наполегливим бажання працівника МВС поспілкуватися з виконавчим директором Інституту масової інформації Оксаною Романюк.

Зберігайте спокій. 
З’ясуйте свій статус. 
Зателефонуйте адвокату. 
Забезпечте публічність. 
Наполягайте фіксувати в протоколі все, що відбувається з вами. 


... Читать дальше »

17.02.2014
  • 0
  • 803

За неподання фінансової звітності - штраф

Чи передбачена відповідальність за неподання фінансової звітності та чи складають контролюючі органи протоколи про адміністративні правопорушення?

Відповідно до пункту 46.2 статті 46 Кодексу платник податку на прибуток подає разом з відповідною податковою декларацією квартальну або річну фінансову звітність (крім малих підприємств) у порядку, передбаченому для подання податкової декларації.

Платники податку на прибуток, малі підприємства, віднесені до таких відповідно до Господарського кодексу України, подають разом з річною податковою декларацією річну фінансову звітність у порядку, передбаченому для подання податкової декларації. 

У складі фінансової звітності платник податків зазначає тимчасові та постійні податкові різниці за формою, встановленою Міністерством фінансів України.

Неподання фінансової звітності, внесення неправдивих даних до фінансової звітності згі ... Читать дальше »

17.02.2014
  • 0
  • 1049

Роз’яснює Міндоходів: як отримати довідку про відсутність заборгованості з ЄСВ

На вимогу роботодавців, підприємців та самозайнятих осіб органи доходів і зборів проводять звірення сум нарахування та сплати ними єдиного соцвнеску
Для цього платник звертається з заявою в довільній формі щодо отримання довідки про відсутність заборгованості зі сплати ЄСВ до органу доходів і зборів за основним місцем обліку. У заяві обов’язково зазначається найменування установи, до якої подається відповідна довідка.

Контролюючий орган на підставі даних картки особового рахунку платника визначає наявність/відсутність заборгованості зі сплати ЄСВ на дату формування довідки.

Довідка за довільною формою (крім довідки про відсутність заборгованості із сплати ЄСВ у зв’язку з прийняттям рішення про ліквідацію, реорганізацію юридичної особи, припинення підприємницької діяльності фізичною особою) надається платнику ЄВ безоплатно протягом 15 календарних днів (ст. 20 Закону України від 02.10.1996 №393/96-ВР «Про звернення ... Читать дальше »

17.02.2014
  • 0
  • 795










Сайт для бухгалтеров и начинающих предпринимателей © 2024
Яндекс.Метрика