Бухгалтер24
Информационный бухгалтерский портал

Меню
Реклама
Счетчик
Главная » 2014 » Май » 19 » Податкова накладна, в якій зазначено номер мобільного, вважається заповненою без порушень
09:16
Податкова накладна, в якій зазначено номер мобільного, вважається заповненою без порушень
         Який порядок заповнення в податковій накладній рядка «Номер телефону» та чи вважається заповненою з порушенням податкова накладна, в якій зазначено номер мобільного?
 
Згідно з п.201.1 ст.201 Податкового кодексу України від 2 грудня 2010 року №2755-VI із змінами та доповненнями платник податку зобов’язаний надати покупцю (отримувачу) на його вимогу підписану уповноваженою платником особою та скріплену печаткою (за наявності) податкову накладну, у якій зазначаються обов’язкові реквізити, що визначені вказаним пунктом 201.1 ст.201 ПКУ.

Формою податкової накладної, яка затверджена наказом Міністерства фінансів України від 01.11.2011 №1379 «Про затвердження форми податкової накладної та Порядку заповнення податкової накладної», який зареєстровано в Міністерстві юстиції України 22.11.11 за №1333/20071, крім обов’язкових реквізитів передбачені й інші додаткові реквізити, зокрема, «Номер телефону» продавця та покупця. 

Для заповнення рядка «Номер телефону» податкової накладної передбачено десять клітинок, які заповнюються у числовому форматі, а тому при заповнення цього рядка слід зазначати телефонний номер абонента з кодом населеного пункту або відповідним кодом мобільного оператора.

Тобто, податкова накладна, в якій платником ПДВ зазначено номер мобільного телефону (за умови вірно заповнених всіх обов’язкових реквізитів та інших рядків) не вважається заповненою з порушеннями.

Источник: Общедоступный информационно-справочный ресурс «ЗИР»

Категория: Консультации | Просмотров: 770 | Добавил: Pantevg | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:










Сайт для бухгалтеров и начинающих предпринимателей © 2024
Яндекс.Метрика