Бухгалтер24
Информационный бухгалтерский портал

Меню
Реклама
Счетчик
Главная » 2014 » Апрель » 23 » Нова форма бюджетного відшкодування
10:58
Нова форма бюджетного відшкодування

Відповідно до підпунктів 14 та 15 частини 1 Закону України від 27.03.2014 №1165-VII «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2014 рік» платники податку на додану вартість, у яких суми податку задекларовані до відшкодування до 1 січня 2014 року, підтверджені перевірками та не відшкодовані станом на 03 квітня 2014 року, можуть одержати відшкодування облігаціями внутрішньої державної позики. Термін обігу зазначених облігацій – п’ять років.

Порядок їх випуску, обігу, погашення, а також нарахування процентів на них затверджується Кабінетом Міністрів України. При цьому має бути забезпечено рівність умов для всіх платників податку щодо визначення способу відшкодування ПДВ, добровільність здійснення такого відшкодування та зацікавленість усіх платників. 

Оформлення відшкодування сум податку на додану вартість облігаціями внутрішньої державної позики прирівнюється до видачі платнику податку суми бюджетного відшкодування шляхом перерахування коштів з бюджетного рахунка на рахунок платника податку.

Інформаційно-комунікаційнe управління Міжрегіонального головного управління –Центрального офісу з обслуговування великих платників

Категория: Новости законодательства | Просмотров: 597 | Добавил: Pantevg | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:










Сайт для бухгалтеров и начинающих предпринимателей © 2024
Яндекс.Метрика