Бухгалтер24
Информационный бухгалтерский портал

Меню
Реклама
Счетчик
Главная » 2015 » Март » 24 » Як отримати реквізити ПДВ-рахунка
09:45
Як отримати реквізити ПДВ-рахунка

ДФСУ у листі від 23.01.2015 р. №2057/7/99-99-11-04-01-17 розяснило, що рахунки платників податку в системі електронного адміністрування ПДВ відкриваються у Державній казначейській службі України, МФО 899998.  

Для забезпечення інформування платників ПДВ щодо реквізитів рахунків, відкритих в системі електронного адміністрування ПДВ, Державна фіскальна служба України формує та направляє платнику податку електронне повідомлення про відкриття та реквізити ПДВ-рахунку за формою J(F)1490801. Сформоване повідомлення направляється на електрону адресу платника податку, яка наявна в базах даних ДФС на час формування такого повідомлення.

У разі, якщо на дату формування та направлення повідомлення про відкриття та реквізити ПДВ-рахунку у платника податку у зв'язку із втратою чинності ЕЦП або договору про визнання електронної звітності відсутня можливість отримати повідомлення в електронному вигляді, такий платник може звернутись за інформацією щодо реквізитів ПДВ-рахунку до Центру обслуговування платників за основним місцем обліку.

Таким чином, ДФСУ зобов'язує забезпечити невідкладне надання платникам ПДВ на підставі письмових запитів інформації щодо реквізитів ПДВ-рахунків, відкритих в системі електронного адміністрування ПДВ, або витягів з реєстру платників ПДВ в Центрах обслуговування платників (у разі відсутності ЦОП – в інспекціях або відділеннях) за основним місцем обліку платника.

Категория: Консультации | Просмотров: 989 | Добавил: Pantevg | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:










Сайт для бухгалтеров и начинающих предпринимателей © 2024
Яндекс.Метрика