Бухгалтер24
Информационный бухгалтерский портал

Меню
Реклама
Счетчик
Главная » 2014 » Июль » 16 » До відома платників Донецького та Луганського регіонів!
11:19
До відома платників Донецького та Луганського регіонів!

У зв’язку з проведенням антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей, платники податків, які перебувають на обліку в СДПІ з обслуговування великих платників у м. Донецьку МГУ Міндоходів та СДПІ з обслуговування великих платників у м. Луганську МГУ Міндоходів тимчасово обслуговуватимуться в Міжрегіональному головному управлінні Міндоходів – Центральному офісі з обслуговування великих платників.

Відповідним наказом Міндоходів також встановлено простій у роботі окремих територіальних органів (перелік).

«Таких заходів вимагає необхідність збереження життя та здоров’я наших працівників. Я впевнений, що при зміні місця обслуговування платники податків не зазнають жодних незручностей і рівень сервісу для них не погіршиться»,  - наголосив Голова Державної фіскальної служби Ігор Білоус.

Місця обслуговування платників податків змінено на період з 8 липня 2014 року до закінчення дії обставин, які створюють загрозу життю і здоров’ю працівників органів Міндоходів.

На цей період працівникам територіальних органів, у яких встановлено простій, дозволено не перебувати за основним місцем роботи та збережено у межах кошторису середній заробіток. Вони залучатимуться до роботи виключно у разі крайньої необхідності та за умови гарантування безпечних умов роботи.

У той же час, керівництво таких територіальних органів Міндоходів зобов’язано вжити усіх можливих заходів для збереження державного майна, що перебуває в їх управлінні.

Раніше Державна фіскальна служба повідомила платників у Донецькій та Луганській областях про можливість відстрочити подання податкових декларацій та сплату податків або списати безнадійний податковий борг у зв’язку з форс-мажором, який виник у зв’язку з діями терористів у цих областях.

Категория: Консультации | Просмотров: 885 | Добавил: Pantevg | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:










Сайт для бухгалтеров и начинающих предпринимателей © 2024
Яндекс.Метрика