Бухгалтер24
Информационный бухгалтерский портал

Меню
Реклама
Счетчик
Главная » 2013 » Сентябрь » 6 » До відділів держреєстрації нерухомості та бізнесу можна буде записатись через Інтернет
10:09
До відділів держреєстрації нерухомості та бізнесу можна буде записатись через Інтернет
Найближчим часом мешканці всіх областей України зможуть записатися до відділів державної реєстрації нерухомості та бізнесу через Інтернет

Такий сервіс вже доступний у всіх відділах державної реєстрації актів цивільного стану по всій Україні та у відділах державної реєстрації речових прав на нерухоме майно 10 регіонів України.

Про це розповів Голова Державної реєстраційної служби України Дмитро Ворона у ході прес-конференції на тему «Електронні сервіси Укрдержреєстру», яка пройшла вчора в Кабінеті Міністрів України.

«Послуги попереднього запису через Інтернет ми вже надаємо у всіх наших РАГСах.  Тобто, якщо ви хочете отримати якусь послугу РАГСу, ви заходите на сайт, де обираєте послугу, яка вам необхідна, в який час ви хочете її отримати, і вас записують. І тоді у визначений вами час ви приходите і отримуєте належну послугу. Зараз, окрім РАГСів, на території 10 регіонів ми надаємо таку ж послугу по реєстрації нерухомості», - зазначив Дмитро Ворона.

Він також додав, що послугою попереднього запису на прийом до відділів державної реєстрації актів цивільного стану вже скористалися 6 498 громадян.

Нагадуємо, попередній запис на прийом здійснюється через веб-сайти головних управлінь юстиції.


Категория: Новости законодательства | Просмотров: 820 | Добавил: Pantevg | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:










Сайт для бухгалтеров и начинающих предпринимателей © 2024
Яндекс.Метрика