Бухгалтер24
Информационный бухгалтерский портал

Меню
Реклама
Счетчик
>Главная » 2015 » Июнь » 02

Як перевіряють, якщо ви хочете повернути ПДВ із бюджету

Який порядок та терміни проведення документальної позапланової виїзної перевірки платника ПДВ для визначення достовірності нарахування бюджетного відшкодування такого податку?

Відповідно до пункту 200.11 статті 200 Податкового кодексу України за наявності достатніх підстав, які свідчать, що розрахунок суми бюджетного відшкодування було зроблено з порушенням норм податкового законодавства, контролюючий орган має право провести документальну позапланову виїзну перевірку платника для визначення достовірності нарахування такого бюджетного відшкодування протягом 30 календарних днів, що настають за граничним терміном проведення камеральної перевірки.

Перелік достатніх підстав, які надають пода ... Читать дальше »

02.06.2015
  • 0
  • 828

Як отримати інформацію про стан рахунку в системі електронного адміністрування ПДВ

Державна податкова інспекція у Подільському районі ГУ ДФС у м. Києві інформує, що у зв’язку зі змінами, внесеними до Податкового кодексу України Законом України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України» від 31.07.2014 року № 1621-VII, та з метою підготовки змін до програмного забезпечення по формуванню звітності в електронному вигляді, Державною фіскальною службою України розроблено нові форми:

- запиту щодо отримання відомостей з Єдиного реєстру податкових накладних (J/F1300103);

... Читать дальше »

02.06.2015
  • 0
  • 902










Сайт для бухгалтеров и начинающих предпринимателей © 2024
Яндекс.Метрика