Бухгалтер24
Информационный бухгалтерский портал

Меню
Реклама
Счетчик
>Главная » 2015 » Апрель » 01

Відсьогодні в Україні зросли комунальні тарифи

1 квітня в Україні набувають чинності нові тарифи на житлово-комунальні послуги.

Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг, в рамках виконання Меморандуму з ключовим кредитором країни МВФ, з березня підвищила з 1 квітня поточного року мінімальний тариф на газ для населення в 3,3 разу - до 3 600 грн за тисячу кубометрів палива, пише "УНІАН".

Згідно з рішенням комісії, мінімальний тариф для населення встановлюється в опалювальний сезон з 1 жовтня по 30 квітня за максимального споживання палива обсягом до 200 кубометрів на місяць. У разі перевищення встановленого мінімального обсягу, наступні обсяги оплачуються з розрахунку 7 188 грн за тисячу кубометрів.

У період міжсезоння - з 1 травня по 30 вересня - вартість природного газу становитиме 7 188 грн за тисячу кубометрів, незалежно від обсягів споживання.

Крім того, ... Читать дальше »

01.04.2015
  • 0
  • 810

Курс Порошенка та Яценюка на бідність українців

За останніми даними Держстату, середня зарплата в Україні порівняно з 2014 роком зменшилася на 557 грн до 3 455 грн.

Скорочення доходів, девальвація, інфляція, безробіття та війна переформатували соціальні прошарки українського суспільства і підвели багатьох до межі бідності.

Утім, озвучувати цифри ніхто не наважується — ситуація міняється надто стрімко.

Тотальна економія

Рівень життя людей залежить від двох показників: доходів та цін. Крізь їх призму можна побачити, якою є динаміка життя в цілому — негативною чи позитивною.

«Сьогоднішня динаміка доходів полягає у затягуванні соціальних поясів, тобто заморожуванні основних соціальних показників — мінімальної зарплати та мінімальної пенсії, від яких нараховуються всі інші соціальні платежі. Це означає, що доходи не ростуть», — каже голова Комітету економістів України Андрій Новак.

Більше того, доходи знижуються, ... Читать дальше »

01.04.2015
  • 0
  • 883

Почему бизнес отказался от сотрудничества с налоговой

Хорошая идея налогового компромисса провалилась: предприятия еще раз убедились в истинности совета никогда не играть с государством в азартные игры

Почему бизнес отказался от сотрудничества с налоговой
Фото: sucaiw.com

Через две недели закончится срок, отведенный на подачу заявлений об участии в налоговом компромиссе. Но ожидаемой реакции бизнеса на предложение начать взаимоотношения с налоговой с чистого листа не последовало. По данным Государственной фискальной службы (ГФС), по состоянию на 25 марта пойти на компромисс решили 2140 налогоплательщиков. Суммарно они должны перечислить в бюджет почти 389 млн грн. (компании увеличили размер своих налоговых обязательств на 7,78 млрд грн.). Из них госказна уже получила более 173 млн грн. Хотя отставленный ... Читать дальше »

01.04.2015
  • 0
  • 703










Сайт для бухгалтеров и начинающих предпринимателей © 2024
Яндекс.Метрика