Бухгалтер24
Информационный бухгалтерский портал

Меню
Реклама
Счетчик
>Главная » 2014 » Сентябрь » 30

Никогда не поздно: 6 шагов к тому, чтобы начать жить по-новому в любом возрасте

В английском языке есть такой термин pep talk — вдохновляющий разговор. Это простые, давно известные всем истины, сказанные в нужный момент. Так вот — у нас для тебя небольшой pep talk о том, что всегда можно начать с начала. Тем более, с сентября.

Пункты, которые ты сейчас прочитаешь, мы выдумали не из головы. Их автор — популярный в Штатах лайфкоуч Dr. Miriam Reiss. Мы только слегка их перефразировали.

 1. Начни с правильных выводов о прошлом

Past-in-Colour-Sanna-Dullaway

Начинать жить по-новому, ... Читать дальше »

30.09.2014
  • 0
  • 1025

Безповоротна фінансова допомога, що має систематичний характер є об’єктом нарахування єдиного внеску

Пунктом 1 частини 1 статті 4 Закону України від 8 липня 2010 року № 2464-VI «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» зі змінами та доповненнями (далі за текстом - Закон № 2464) визначено, що платниками єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі за текстом – ЄВ) є роботодавці, зокрема підприємства, установи та організації, які використовують працю фізичних осіб на умовах трудового договору (контракту) або на інших умовах, передбачених законодавством, чи за цивільно-правовими договорами (крім цивільно-правового договору, укладеного з фізичною особою - підприємцем, якщо виконувані роботи (надавані послуги) відповідають видам діяльності, відповідно до відомостей з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців).

Так, базою нарахування ЄВ для платників, зазначених у пункті 1 (крім абзацу сьомого) частини 1 ... Читать дальше »

30.09.2014
  • 0
  • 1309










Сайт для бухгалтеров и начинающих предпринимателей © 2024
Яндекс.Метрика