Бухгалтер24
Информационный бухгалтерский портал

Меню
Реклама
Счетчик
>Главная » 2014 » Сентябрь » 03

Чи звільняються від подання податкової звітності суб’єкти господарювання у зв’язку з мобілізацією до Збройних сил України

За громадянами України, які проходять військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період не припиняється реєстрація підприємницької діяльності фізичних осіб – підприємців (частина третя статті 39 Закону України „Про військовий обов’язок і військову службу”).
З 8 червня 2014 року набрав чинності Закон України від 20 травня 2014 року № 1275-VІІ „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення оборонно-мобілізаційних питань під час проведення мобілізації” (далі – Закон № 1275). Згідно із зазначеним Законом № 1275 тимчасово мобілізовані на військову службу підприємці і самозайняті особи звільняються від обов’язку нарахування, сплати та подання податкової звітності з податку на доходи фізичних осіб (далі – ПДФО) або єдиного податку, а також єдиного внеску (далі – ЄСВ) за себе ... Читать дальше »

03.09.2014
  • 0
  • 822

Недостатки в налоговых накладных: судебная практика)

Каждый бухгалтер знает: для того чтобы не потерять право на налоговый кредит, полученная от поставщика налоговая накладная должна быть правильно оформлена. Однако на практике добиться полной «идеальности» в налоговых накладных не всегда возможно. Те или иные «огрехи» в налоговых накладных все равно встречаются. Налоговики и суды едины во мнении, что незначительные недостатки в налоговых накладных не приводят к их недействительности. Но как определить, значительным или незначительным является тот или иной недостаток в налоговой накладной? Разобраться в этом вопросе нам поможет судебная практика.
Марина Казанова, налоговый эксперт
   Статья из журнала «Налоговый кодекс» №13 от 7 июля 2014 г.

  ... Читать дальше »

03.09.2014
  • 0
  • 3226










Сайт для бухгалтеров и начинающих предпринимателей © 2024
Яндекс.Метрика