Бухгалтер24
Информационный бухгалтерский портал

Меню
Реклама
Счетчик
>Главная » 2014 » Январь » 29

11 главных правил при гололеде: как грамотно падать

Твой привычный путь, скажем, от дома до магазина превратился в каток, где можно проводить соревнования конькобежцев? Будь уверен: эта скользкая дорожка может привести тебя прямо к дверям травмпункта. Разобремся, как правильно ходить и приземляться в гололед, чтобы не оказаться замотанным в гипс.

1. Руки

Поскользнулся? Заваливаясь назад, вскинь руки — центр тяжести сместится вперед, и возможно ты устоишь. Если продолжаешь падать, быстро прижми руки к бокам (ни в коем случае не выставляй их назад — слишком велик риск сломать запястья). При падении на бок плечи и предплечья станут буфером между телом/бедрами и землей примут на себя часть удара.

2. Мышцы

Мышцы рефлекторно напрягутся, и пускай: напряженные, они лучше защитят связки, суставы и кости.

3. Зад и корпус

Приземляйся плашмя на спину или на бок — и сразу перекатись на другой бок, чтобы рассеять силу удара о землю.

4. То, что в рука ... Читать дальше »

29.01.2014
  • 0
  • 715

Посадові особи, які порушили закон про єдиний внесок, несуть адмінвідповідальність

Міндоходів розглянуло питання щодо притягнення до адмінвідповідальності посадових осіб за порушення Закону "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування"

Міндоходів нагадало, що посадові особи платників єдиного внеску несуть адміністративну відповідальність за:

1) порушення порядку нарахування, обчислення і строків сплати єдиного внеску;

2) неподання, несвоєчасне подання, подання не за встановленою формою звітності щодо єдиного внеску;

3) подання недостовірних відомостей, що використовуються в Державному реєстрі, інших відомостей, передбачених Законом про ЄСВ.

Провадження у справах про адміністративні правопорушення здійснюється в порядку, встановленому Кодексом про адміністративні правопорушення, а саме статтею 165 1 "Порушення законодавства про збір та обл ... Читать дальше »

29.01.2014
  • 0
  • 687

Терміни подання річной фінансової звітності в 2014 році

Постановою Кабінету Міністрів України від 07.11.2013 №820 змінено термін подання річної фінансової звітності органам, до сфери управління яких належать підприємства, та органам статистики з 9 лютого на 28 лютого наступного за звітним року.
   
   В той же час терміни подання фінансової звітності до органів Міндоходів не змінилися. Нагадуємо, що відповідно до пункту 46.2 Податкового кодексу України платники податку на прибуток разом з податковою декларацією з податку на прибуток подають до органів Міндоходів квартальну або річну фінансову звітність у терміни, встановлені для подання податкової декларації.
   
   Тобто платники податку на прибуток, для яких базовим періодом є календарний квартал, фінансову звітність до органів Міндоходів будуть подавати протягом 40 календарних днів, наступних за останнім календарним днем звітного кварталу, за 2013 рік - не пізніше 10 лютого 2014 року; платники, для яких базовим періодом є календарний рік та малі підприємства – відповідно протягом 60 календарних днів, наступних за останнім календарним днем звітного ... Читать дальше »

29.01.2014
  • 0
  • 1669










Сайт для бухгалтеров и начинающих предпринимателей © 2024
Яндекс.Метрика