Бухгалтер24
Информационный бухгалтерский портал

Меню
Реклама
Счетчик
>Главная » 2014 » Январь » 09

За что бухгалтерия получает зарплату? Продукты бухгалтерии и их свойства

«Чем вы занимались сегодня все утро?» — спрашивает генеральный директор, заходя в кабинет к главному бухгалтеру. «Читала изменения в законодательстве», — уверенно отвечает она. «Понятно, а полезного ничего не получилось сделать?» — задает генеральный второй вопрос. Главный бухгалтер в недоумении молчит, не зная, что ответить, а директор, расстроившись, выходит из кабинета…

Кто прав в данной ситуации? Безусловно, генеральный директор. Он ежемесячно выплачивает своим сотрудникам заработную плату и поэтому вправе понимать, что делает это не зря. А если не понимает — это не его вина, ведь спасение утопающих, как известно, дело рук самих утопающих.

Самое интересное, что на самом деле бухгалтерия выполняет в компании очень важную роль. А вот правильно продемонстрировать результаты своей работы зачастую не умеет.

Бесполезно говорить о выстраивании взаимоотношений с руководителем или со смежными подразделениями, о мотивации сотрудников, об устранении авралов и связанных с ними стрессов — нельзя говорить ни о чем, пока мы не разберемся, что, собственно, делаем, или, другими словами, какие продукты производим, приходя каждый день на работу.< ... Читать дальше »

09.01.2014
  • 0
  • 1338

Новые формы отчетов по статистике труда

Напомним, что в 2013 году были утверждены в новой редакции формы статистических наблюдений по статистике труда. Они начинают применяться с 2014 года, а именно:

09.01.2014
  • 0
  • 791

Нові реквізити для перерахування коштів за одержання відомостей з ЄДРПОУ

 З 01.01.2014 перерахування коштів за одержання відомостей з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців (витяг, виписка, довідка) та за публікацію повідомлень в «Бюлетені державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців» необхідно здійснювати за такими реквізитами:
   
   • отримувач: Державна реєстраційна служба України, код ЄДРПОУ- 37508344;
   • реєстраційний рахунок № 31254201178683 в ГУДКСУ у м. Києві,
   • МФО 820019;
   • забезпечити обов’язкове зазначення в призначенні платежу назви та коду платної послуги (витяг код 01; виписка код 02; довідка 03; публікація повідомлень ЮО код 04);
   • оплату кожної платної дії здійснювати за окремим платіжним дорученням або платежем, що містить всі вищезазначені реквізити.

 По материалам: Державна реєстраційна служба України

09.01.2014
  • 0
  • 720

Сроки подання та сплати ЄСВ

 Головне управління Міндоходів у м. Києві нагадує, що відповідно до норм чинного законодавства:
   
   - роботодавці (підприємства, установи та організації, інші юридичні особи, та фізичні особи-підприємці, які використовують працю найманих працівників) сплачують нараховані за відповідний календарний місяць суми єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування не пізніше 20 числа наступного місяця, крім гірничих підприємств, які зобов’язані сплачувати єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, нарахований за календарний місяць, не пізніше 28 числа наступного місяця.
   
   При цьому, під час кожної виплати заробітної плати, на суми якої нараховується єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, одночасно з видачею зазначених сум роботодавці зобов’язані сплачувати нарахований на ці виплати єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування у розмірі, встановленому для так ... Читать дальше »

09.01.2014
  • 0
  • 971










Сайт для бухгалтеров и начинающих предпринимателей © 2024
Яндекс.Метрика