Бухгалтер24
Информационный бухгалтерский портал

Меню
Реклама
Счетчик
>Главная » 2013 » Июль » 19

Як відстояти свої права у боротьбі з галасливими сусідами

Інколи проживання у власному помешканні дійсно нагадує військові умови: робота перфоратора і дрилі, шум витяжок, кондиціонерів та/або інженерного обладнання, гучна музика, крики, лайки, співи — це все неповний перелік того, що може зіпсувати Вам весь Ваш час перебування вдома (особливо якщо у Вас є діти).

Пропоную до Вашої уваги ситуацію, коли у Вашому будинку розташовується заклад громадського харчування (далі — ЗГХ), або це може бути магазин/кафе з літнім майданчиком, просто шумні сусіди. Але повторюсь, найактуальнішим матеріал статті буде для тих, хто намагається знайти правду у стосунках із власниками та адміністрацією кафе, ресторанів, барів, які розташовані на першому/підвальному (переважно) поверхах жилих будинків.

Слід, мабуть, почати з того, що є різні форми захисту Ваших порушених прав: самозахист (коли Ви самостійно законними юридичними засобами намагаєтесь захищатися: переговори, компроміси, угоди, що є нині мало дієвим) та захист своїх прав в державних органах: органах місцевого само ... Читать дальше »

19.07.2013
  • 0
  • 1577

Нотариусы не должны требовать у предпринимателей выписку с Реестра

З метою виконання Закону України від 02.10.2010 № 5410-VI «Про внесення змін до деяких законів України щодо необхідності обов’язкового надання витягів та виписок з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців» Держпідприємництво звернулося до Мін’юсту України з пропозицією роз’яснити питання отримання витягів з ЄДР.

Підприємці стикаються з проблемою одержання витягів з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців, оскільки нотаріуси досі вимагають паперовий витяг з реєстру.

Законом України «Про нотаріат» передбачено, що при перевірці цивільної правоздатності та дієздатності юридичної особи нотаріус зобов’язаний ознайомитис ... Читать дальше »

19.07.2013
  • 0
  • 696










Сайт для бухгалтеров и начинающих предпринимателей © 2024
Яндекс.Метрика