Бухгалтер24
Информационный бухгалтерский портал

Меню
Реклама
Счетчик
>Главная » 2013 » Февраль » 13

Сколько раз в течение дня можно повторно подавать отчетность

Можно ли в течении дня передавать несколько форм налоговой отчетности в электронном виде и повторно отправлять ту же налоговую отчетность, в случае исправления показателей и какая при этом отчетность будет считаться правильной?

Відповідь: Обмежень щодо надсилання платником податків протягом одного дня декількох звітних документів в електронному вигляді за різними податковими деклараціями, розрахунками немає.

Крім того, платник має право повторно відправляти податкові декларації, розрахунки у разі виправлення помилок до закінчення граничного строку подання декларації, вказавши при цьому тип документа «звітний новий».

Якщо платник податків надіслав до органів ДПС кілька примірників одного податкового документа (у разі виправлення, неотримання першої квитанції тощо), то оригіналом вважається електронний документ, отриманий органом ДПС останнім за умови, що його було прийнято до бази даних ДПС та платнику податків надійшла про це друга квитанція.

ДПІ у Святошинському районі м.Києва

13.02.2013
  • 0
  • 788
13.02.2013
  • 0
  • 645

ГНСУ напомнила о возможности получения электронной справки об отсутствии налогового долга

ГНСУ напомнила о функционировании налогового сервиса, позволяющего налогоплательщикам оперативно получить справку об отсутствии задолженности перед бюджетом. Для этого необходимо отправить электронное заявление в налоговую. В случае отсутствия у заявителя налогового долга, автоматически формируется электронная справка и направляется на его электронный адрес.

Об этом сервисе налоговики сообщали полгода назад.

13.02.2013
  • 0
  • 661

Що робити при втраті свідоцтва платника єдиного податку?

 У разі втрати або зіпсуття свідоцтва платника єдиного податку фізична особа-підприємець може отримати дублікат даного свідоцтва. Для цього необхідно подати до органу ДПС за місцем своєї реєстрації відповідну заяву, що складається у довільній формі. Свідоцтво видається протягом 10 календарних днів з дня подання суб’єктом господарювання заяви.
   
   Нагадуємо, що бланк свідоцтва платника єдиного податку є документом суворого обліку. Свідоцтво видається безстроково органом ДПС виключно суб’єкту господарювання або уповноваженій ним особі та не може передаватися для провадження господарської діяльності іншим особам.
   
   Анульоване свідоцтво платника єдиного податку підлягає поверненню до органу державної податкової служби, який його видав, протягом 10 днів з дня анулювання.
   
   Порядок видачі, отримання та анулювання свідоцтва платника єдиного податку регулюється положеннями ст. 299 Податкового кодексу України.

13.02.2013
  • 0
  • 617










Сайт для бухгалтеров и начинающих предпринимателей © 2024
Яндекс.Метрика