Бухгалтер24
Информационный бухгалтерский портал

Меню
Реклама
Счетчик
>Главная » 2013 » Ноябрь » 14

Розроблено нову форму податкової накладної та Порядок її заповнення

Міндоходів оприлюднило проект нової форми податкової накладної та Порядку її заповнення

У зв'язку із останніми змінами, внесеними до розділу V Податкового кодексу України, форма податкової накладної та Порядок її заповнення потребували змін. Отже податківці розробили та оприлюднили на своєму сайті проект Наказу, яким пропонують затвердити:

- нову форму податкової накладної;

Порядок ... Читать дальше »

14.11.2013
  • 0
  • 706

Податкові накладні, складені в електронній формі під час перевірки, надаються у паперовому вигляді

Копією документа на папері для електронного документа є візуальне подання електронного документа на папері, яке засвідчене в порядку, встановленому законодавством

Платник податків зобов’язаний надати посадовим (службовим) особам контролюючих органів у повному обсязі всі документи, що належать або пов’язані з предметом перевірки. Такий обов’язок виникає у платника податків після початку перевірки (п. 85.2 ст. 85 Податкового кодексу України (далі – Кодекс)).

При проведенні документальної позапланової виїзної перевірки, посадова (службова) особа контролюючого органу обмежена у доступі до інформаційних баз даних за місцезнаходженням платника податків, а саме: до реєстрів виданих та отриманих податкових накладних (в електронному вигляді), архіву звітності.

Ненадання доступу до відповідних документів не дозволить сформувати висновок щодо повноти нарахування податку до сплати в бюджет. ... Читать дальше »

14.11.2013
  • 0
  • 705










Сайт для бухгалтеров и начинающих предпринимателей © 2024
Яндекс.Метрика