Бухгалтер24
Информационный бухгалтерский портал

Меню
Реклама
Счетчик
>Главная » 2015 » Июль » 07

Особливості реєстрації податкових накладних в ЄРПН

З 1 липня 2015 року реєстрація податкових накладних в Єдиному реєстрі податкових накладних (далі – ЄРПН) здійснюється виключно на суму податку, обраховану по формулі, визначеною пунктом 2001.3 статті 2001 Кодексу (далі – реєстраційна сума).

Таким чином, при реєстрації податкової накладної або розрахунку коригування в ЄРПН відбувається перевірка наявності у платника, який здійснює таку реєстрацію, достатньої реєстраційної суми. Тобто для отримання можливості зареєструвати в ЄРПН податкову накладну або розрахунок коригування реєстраційна сума платника податку повинна бути більшою або дорівнювати сумі ПДВ, зазначеній у вказаних документах.

... Читать дальше »

07.07.2015
  • 0
  • 1680

Відображаємо у податковій накладній суми акцизного податку

Як розраховується та відображається в податковій накладній сума акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизними товарами?

Формула розрахунку суми податкового зобов’язання з акцизного податку з роздрібних продажів (ПЗа) є такою:

ПЗа = ФРЦ : 105 × 5, де

ФРЦ — фактична роздрібна ціна з урахуванням ПДВ та акцизного податку з роздрібних продажів.

... Читать дальше »

07.07.2015
  • 0
  • 1230

Все нюансы и заковырки очередного закона о кассовых аппаратах

«Вести» выясняли, какие изменения в правила использования кассовых аппаратов или как их еще называют — РРО, вносит закон №1088, принятый Верховной Радой, но пока еще не подписанный Президентом.

 

«Этот закон исправляет негативные для бизнеса нормы применения РРО плательщиками единого налога, принятые в конце прошлого года в рамках налоговой реформы. А также ме ... Читать дальше »

07.07.2015
  • 0
  • 1189










Сайт для бухгалтеров и начинающих предпринимателей © 2024
Яндекс.Метрика